Περιοχή

Το ξενοδοχείο αντικρίζει  ανεμπόδιστα τη θάλασσα του Ιονίου και τα κοντινά καταπράσινα νησάκια, όπως το φημισμένο νησί του Ωνάση, το Σκορπιό το Μεγανήσι και τη Μαδουρή
 
 
Η Λευκάδα είναι το τέταρτο σε έκταση νησί του Ιονίου πελάγους και βρίσκεται πολύ κοντά στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας. Είναι το μοναδικό νησί με οδική πρόσβαση και για το λόγο αυτό αποκαλείται «στεριανό νησί», καθώς την ενώνει με την υπόλοιπη Ελλάδα η μήκους μόλις 50 μέτρων πλωτή γέφυρα του νησιού. Η πόλη της Λευκάδας απέχει 385 χλμ. από την Αθήνα,420χλμ.απο την Θεσσαλονίκη και 100χλμ. από την Ηγουμενίτσα.
 
Το Περιγιάλι είναι ένας γραφικός παραθαλάσσιος οικισμός που βρίσκεται στην Ανατολική Λευκάδα(16ο χλμ του επαρχιακού δρόμου Λευκάδας- Νυδριού) και αποτελεί ιδανική αφετηρία για μια περιήγηση στο νησί. Το Περιγιάλι διαθέτει ένα όμορφο και απάνεμο γραφικό λιμανάκι, ιδανικό για ταχύπλοα.
 
Το Νυδρί που απέχει μόλις 1χλμ., θα βρείτε, πολλά εστιατόρια, έντονη νυχτερινή ζωή, μαγαζιά και κέντρο θαλάσσιων σπορ για τους λάτρεις του είδους. Στο λιμάνι του Νυδριού υπάρχουν πλοία που διοργανώνουν καθημερινά ημερήσιες κρουαζιέρες, στο Σκόρπιο του Ωνάση, στην Ιθάκη και στη Κεφαλονιά, καθώς και ferry boat με τακτικότατα δρομολόγια  για το Μεγανήσι, ένα πανέμορφο νησί που απέχει μόλις 20 λεπτά από το Νυδρί.
 
Κατά μήκος της ανατολικής πλευράς του νησιού, υπάρχουν αναρίθμητες μικρές απάνεμες αμμουδιές. θα συναντήσετε τους πανέμορφους οικισμούς  Πόρος και  Σύβοτα.. Είναι οικισμοί χτισμένοι στην άκρη των καταπράσινων ορμών, και προσφέρουν δροσιά, κρυστάλλινα νερά και όμορφες παραλίες.

 

 

 

 
   
 
  Ξενοδοχείο Σκορπιός
Περιγιάλι Λευκάδας
Telephone: +30.2645092452,
Telephone 2: +302645023097,
Fax : +302645092652,
E-mai l : info@hotelscorpios.gr